Schrob-zuigmachines

Schrob-zuigmachines

Blonk Techniek levert ook de professionele schrob-zuigmachines van Meclean.

Schrobmachines.png

Bent u op zoek naar de beste oplossing om uw vloer te schrobben? Voor alle vloersoorten, werkomgevingen en vloeroppervlakken hebben wij wel een passende oplossing. Met een schrob-zuigmachine wordt in één keer de vloer gereinigd en gedroogd. We leveren zowel ride on als walk behind schrob zuig machines. Iedere situatie is uniek: hoe groot is de vloer, hoe vaak moet deze vloer gereinigd worden? Wat is de graad van vervuiling van de vloer? Een heleboel belangrijke vragen waar onze adviseurs graag mee helpen.

Het assortiment schrob-zuigmachines van Meclean bestaat uit 9 verschillende machines. Ek van deze machines is afgestemd op een bepaalde prestatie van M2 / per uur. De keuze van een Meclean schrob-zuigmachine bestaat niet alleen uit de te reinigen oppervlakte maar ook uit de graag van vervuiling en de frequentie waarmee de machine gebruikt gaat worden.

Meclean heeft 9 verschillende machines elk gericht op een bepaalde taak. U kunt de >> brochure downloaden << voor een indruk maar mogelijk heeft u al een goed beeld en wilt u een demonstratie, meer informatie of direct een machine bestellen. Gebruik hiervoor ons speciale formulier, uiteraard geheel vrijblijvend!