Inductiewarmers

Inductiewarmers

Inductiewarmers hebben aanzienlijke voordelen ten opzichte van gasbranders.

Het gebruik van gas in de werkplaats is veel gevaarlijker en onderhoudsintensiever. Met een inductiewarmer minimaliseert u het risico op letsel en schade aan omliggende onderdelen tijdens reparatiewerkzaamheden waarbij verwarmen nodig is

Uw voordelen:

  • Hoog rendement met laag energieverbruik
  • Gerichte selectieve verwarming Inductiewarmer
  • Koelsysteem in één eenheid

GME10.jpgIH-GME100

De IH-GME100 is een mobiele, watergekoelde inductieverwarmer uitgerust met een 4 of 6 meter inductiebrander met de mogelijkheid van vervangbare inductieadapters. Het apparaat is bedoeld voor het verwarmen van ferromagnetische en geleidende materialen.

Dankzij het compacte ontwerp, hoge prestaties, veelzijdig gebruik met soepele vermogensaanpassing, is het geschikt voor verschillende toepassingen, met name in autoreparatiewerkplaatsen, vrachtwagens en landbouwbedrijven, machineherstelbedrijven, productiefaciliteiten, laswerkplaatsen en andere industrieën.

GME35.pngIH-GME35

IH-GME35  is een mobile inductieverwarmer voor de werkplaats met een geïntegreerde waterkoeling en verwisselbare toortsverlenger. Standaard heeft de machine een kabel met een lengte van 2 meter met een (focusing) coil aan de zijkant van de tip. Ook zijn er tips beschikbaar als accessoire voor specifieke toepassingen bij het verwarmen van ferromagnetische en conductieve materialen. 

Zijn hoge vermogen, klein afmetingen en lichte gewicht maken de IH-GME35 ideaal voor de werkplaats, autoreparatiewerkplaatsen, algemene reparaties, productie of onderhoudswerkplaatsen. Een groot voordeel in vergelijk met andere verwarming methoden is de veiligheid, eenvoud en snelheid van verwarmen speciaal in vergelijking met een open vlam.