Ook voor de verkoop en service van reserve onderdelen en accessoires van uw hogedrukreiniger of veeg- zuigmachines.

Wanneer u een reinigingsmachine in gebruik heeft dan kunt u natuurlijk niet zonder onderdelen of accessoires. Blonk Techniek levert allerlei onderdelen en accessoires.

Er zijn veel verschillende spuitpistolen. Het spuitpistool dat je kiest moet de werkdruk en wateropbrengst van je reinigingsmachine aan kunnen. BLONK Techniek heeft: lagedruk spuitpistolen, hogedruk spuitpistolen, ergonomische spuitpistolen de keuze is reuze. Ook belangrijk bij de keuze van een spuitpistool zijn de lans- en slangaansluiting. 

BLONK Techniek heeft een breed assortiment aan spuitlansen van verschillende lengtes, materialen en aansluitingen. Voor elke toepassing hebben wij een geschikte spuitlans.

Als specialist op het gebied van hogedruk reinigingstechniek hebben wij van Blonk Techniek professionele hogedrukreinigers voor uiteenlopende toepassingen. Voor reiniging van objecten zoals stalreiniging, voertuigenreiniging, gevelreiniging of onkruidbestrijding kan Blonk u een geschikte machine aanbieden.

Voorkomen is beter dan genezen. Wij zijn daarom groot voorstander om onderhoud uit te voeren voordat de machine capaciteit verliest of er helemaal mee stopt. Vraag naar de mogelijkheden voor onderhoud van uw reinigingsmachine, kleine moeite groot plezier.

 

Hgr, team van Blonk

Ook voor de verkoop en service van reserve onderdelen en accessoires van uw hogedrukreiniger of veeg- zuigmachines.